Novinky

Webináre pre vás ako štandard

Nová doba si žiada nové činy. Inak sa správame, inak pracujeme, inak sa stretávame, inak riešime problémy.

15. 5. 2020 |

 

Premýšľali sme, ako sa aj cez súčasné obmedzenia a zákazy dostať k vám čo najbližšie. Voľný čas, ktorý nám vznikol tým, že sme za vami nemohli dochádzať, sme využili na vývoj nových služieb. O koncepte našej Bezpečnej predvádzačky sme vás už informovali. Niektorí z vás neváhali, vyskúšali a už zistili, že naozaj funguje.

Vždy sme sa chceli viac venovať zaujímavým témam a o získané poznatky sa s vami podeliť. Máme ich za tých skoro tridsať rokov v odbore naozaj veľa. Zdieľame ich s vami na školeniach alebo keď vám predávame prístroj a snažíme sa vás naučiť s ním čo najlepšie pracovať. Na odovzdanie takýchto informácií na diaľku sa nám najviac zapáčil koncept živých webinárov. Odvysielali sme ich už niekoľko a ďalšie sú v príprave. Odvysielané webináre "v koši nekončia". Nájdete ich všetky pekne uložené v našom Radetonáriu. Nehodil sa vám termín vysielania? Potrebujete si zopakovať nejakú informáciu? Kedykoľvek si vybraný webinár môžete pustiť znova.


 

Na svoje si prídu všetci

Spracovali sme témy zo všetkých odborov, pozrite sa sami.

 

Niečo pre plynárov: 

Webinár Jakuba Ulbricha DETEKCE ÚNIKŮ PLYNU Z PODZEMNÍCH PLYNOVODŮ

 

Pre vodárov:

Webinár Pepy Pospíšila MĚŘENÍ PRŮTOKU A TLAKU NA VODOVODNÍ SÍTI,
webináre Jakuba Dirhana NOVÉ TECHNOLOGIE PRO SNIŽOVÁNÍ ZTRÁT VODY A PROČ SI JE NEKUPOVATUKAZATEL ZTRÁT VODY V PROCENTECH – NESMYSL?

 

Pre trasovačov a všetkých používateľov lokátorov:

Webinár o príslušenstve od Michala Juráně s názvom VYUŽIJTE SVŮJ LOKÁTOR NAPLNO!

a webinár Petra Svobody PŘESNOST TRASOVÁNÍ

 

O našich zákazníckych službách

sme natočili kratučký webinár s Bětkou Blahovou pomenovaný PŘEDSTAVENÍ NOVÝCH SLUŽEB


 

Všetky odvysielané webináre nájdete vždy na stránke Radetonária.

 

Ďalšie webináre budú pribúdať. Budeme veľmi radi, keď sa ich zúčastníte a ešte radšej, ak si urobíte chvíľku a pošlete nám na ne spätnú väzbu. Oceníme aj vaše tipy na to, čo by malo byť nabudúce ich obsahom. Ďakujeme, že ste s nami!