Novinky

Na našej palube vítame nového partnera - ROM bv!

7. 5. 2024 |

V Radetone sme sa vždy usilovali o to, mať pre vás kompletné riešenie v odbore kanalizácií. Až doteraz nám však chýbal jeden kľúčový kúsok skladačky, a to partner na vysokotlakové čistenie. Za spoločníka sme chceli mať niekoho, kto má za sebou v odbore už niečo zažité a kto vo svete patrí medzi TOP dodávateľa.

Dnes pre vás ale máme obrovskú novinu. Tento posledný dielik sme našli a zapadol presne tam, kam mal. Vďaka novému partnerstvu s firmou ROM bv vám teraz ponúkame kompletnú službu - od bežnej údržby kanalizácií až po pokročilé vysokotlakové čistenie s možnosťou odsávania a vysatia nečistôt.

Čo to pre vás znamená? Teraz už môžeme ponúknuť úplné riešenie pre akékoľvek potreby v oblasti údržby kanalizácií. ROM bv je jednou z popredných značiek v oblasti výroby zariadení pre kanalizačné služby, ktorá navyše vyrába priamo v Brne. To nám nielen uľahčuje logistiku, ale aj servis a údržbu.

Spolupráca s ROM bv je výsledkom dlhého a starostlivého výberu, ktorý trval približne rok. Chceli sme sa uistiť, že náš partner nebude iba dodávateľom, ale že bude zdieľať naše hodnoty.

V Radetone ďakujeme našim súčasným i novým zákazníkom za ich dôveru a tešíme sa na ďalšiu spoločnú kapitolu.