Život v Radetone

Celoslovenská súťaž zručnosti vodárenských pracovníkov Šamorín 2022

V dňoch od 12.-14.9.2022 sme sa zúčastnili 36. ročníka Celoslovenskej súťaži zručnosti vodárenských pracovníkov v X-BIONIC Sphere v Šamoríne.

21. 9. 2022 |

Po viac ako dvoch rokoch pandémie a troch rokoch od posledného ročníka sme sa zúčastnili Celoslovenskej súťaži v Šamoríne. Je to nielen miesto, kde spoločne súťažíme, ale aj vhodný priestor na spoločné stretnutia a menej formálne rozhovory. 

Tohtoročné dejisko konania súťaže zručnosti bolo symbolické. Stretli sme sa v Šamoríne, v tesnej blízkosti najvýdatnejšieho vodárenského zdroja na Slovensku. 

Tohtoročnú Celoslovenskú súťaž organizovala v mene Asociácie vodárenských spoločností (AVS) Bratislavská vodárenská spoločnosť (BVS). Ich spoločným cieľom je po pandémií opäť obnoviť históriu súťaže zručnosti vodárenských pracovníkov, vytvoriť dôstojné podmienky nielen na tradičné súťaže, ale aj diskusiu o aktuálnych problémoch v sektore vodárenstva a v neposlednom rade aj priestor na neformálne stretnutia zamestnancov vodární z celého Slovenska. 

Stalo sa už dobrým zvykom, že súčasťou podujatia býva mimosúťažná disciplína Enigma, ktorú organizovala práve naša spoločnosť RADETON. 

A my poznáme už aj víťazov:

1. miesto - Bc. Miroslav Jakubčo - Východoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s. - Svidník

2. miesto - Martin  Barla - Stredoslovenská vodárenská prevádzková spoločnosť, a.s. - Banská Bystrica

3. miesto - Miroslav Benčo - Západoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s. - Nitra

Srdečne gratulujeme!