Novinky

Nový magnetický super zdvihák

* Nosnosť kovových krytov až 400 kg * Váha zdviháka iba 4,5 kg * Rozmer nosnej magnetickej časti 23 x 10 cm * Nosná časť s robustným kĺbom na ľahkú manipuláciu * Pogumované madlá * Rúčka s bezpečnostnou reflexnou odrazkou

18. 6. 2020 |

MK400 je nový pomocník na manipuláciu s kovovými krytmi šácht a kanálov. Nosnosť až 400 kg. Vďaka tomu nie je problém zdvihnúť ani profilované alebo značne znečistené kryty. Ľahkú manipuláciu so zdvihákom zaisťujú pogumované madlá odolný kĺb. Kovové kryty tak ľahko zdvihnete, nakloníte alebo vytiahnete.

Váha zdviháku je len 4,5 kg. Preto je obmedzenie použitia tohto pomocníka len otázkou vlastných síl a možností používateľa, prípadne príslušných nariadení z oblasti bezpečnosti práce.  

Bezpečnú viditeľnosť zdviháka podporuje reflexná odrazka, ktorá je umiestnená na jeho rúčke. Výrobca myslel aj na bezpečnosť transportu. Magnetickú časť prekrýva drevený kryt, ktorý spoľahlivo magnet utlmí.

Všetky kovové časti sú vyrobené z nerezovej ocele, čo zaručuje dlhú životnosť a ľahkú údržbu zdviháka.

My v Radetone už super zdvihák, ktorý dopĺňa dvoch starších súrodencov so štandardnou nosnosťou 130 kg a vyššou nosnosťou 220 kg, testujeme.

  

Chcete vedieť viac? Pýtajte sa našich odborníkov na prístroje.