Novinky

Primayer sa mení na Ovarro

Na prístrojoch, ktoré u nás môžete zakúpiť, čoskoro objavíte nové logo. Je to preto, že sa náš dlhoročný obchodný partner, špecialista na detekciu únikov vody Primayer spojil so spoločnosťou Servelec Technologies pod jednu značku a jedno meno - Ovarro.

3. 6. 2020 |

 

Pomenovanie Ovarro je inšpirované menom rímskeho učenca Marcusa Terentiusa Varra. Ten ako prvý uviedol, že pravidelný hexagonálny raster čiže voštinový vzor je najlepším spôsobom, ako rozdeliť povrch na rovnaké oblasti s najkratším celkovým obvodom. Charles Darwin neskôr poznamenal, že plást je majstrovským dielom inžinierstva a je úplne dokonalý z hľadiska úspory práce a vosku.

David Frost, generálny riaditeľ Ovarra, vysvetľuje, že trh s vodnými technológiami vstupuje do mimoriadne pulzujúcej fázy, ktorú vyjadruje práve voština (šesťuholníková štruktúra včelích plástov). "Naši zákazníci hľadajú výnimočnú efektivitu, a tú dosiahneme len spoločným úsilím. Rovnakým ako v rušnom úli.“

Voda je pre Ovarro kľúčovým odvetvím. Tešíme sa teda na nové dokonalé prístroje i pokračujúcu spoluprácu s týmto dodávateľom.