Novinky

Ohľaduplne a zodpovedne

Veríme, že aktuálnu situáciu s koronavírusom nepodceňujete a chránite sa či už ste v práci, doma, na záhrade, alebo na chalupe.

16. 3. 2020 |

Aj my v Radetone sa snažíme správať zodpovedne, a preto časť nášho slovenského i českého tímu pracuje z domu. Záleží nám na vás, a preto sa budeme starať rovnako intenzívne ako z kancelárie. Rozdiel v kvalite a rýchlosti komunikácie ani nepostrehnete :).

Vo firme zostal len nevyhnutne nutný počet ľudí, aby sme mohli prístroje pre vás nielen prijímať, ale aj vám ich expedovať. Náš servis je tiež otvorený a v plnom nasadení, takže ani v tomto smere vás nenecháme v štichu. Osobné návštevy z dôvodov, ktoré určite pochopíte, sme pre vaše i naše dobro odložili, až sa preženie doba koronavírusová.

A teraz dobrá správa! Spomínate si, čo všetko sa dá robiť s našimi multifunkčnými šatkami? Ľudová tvorivosť zasa zabodovala, a tak náš zákazník rozšíril funkciu "po fláme" o ďalší rozmer. Šatka sa môže hodiť, ak nemáte k dispozícii vlastné rúško.

                           

Ďakujeme Ľubomírovi Kucbeľovi z Lučenca i Martinovi Beranovi z Olomouca za rýchly tip.

Súčasná situácia nie je ľahká pre nikoho z nás, mení sa prakticky z hodiny na hodinu. Prajeme vám preto, aby ste všetko v zdraví a pokoji, s potrebnou dávkou ohľaduplnosti a zodpovednosti ustáli.