Novinky

V Nemecku sa niečo chystá

Nemecký Esders, náš dodávateľ detektorov plynu a digitálnych tlakomerov pre plynárenstvo a vodárenstvo opäť niečo chystá.

16. 10. 2019 |

 

Pôjde o robustný digitálny tlakomer do terénu SMART MEMO. Jeho doménou budú tlakové skúšky potrubí všetkého druhu od jednoduchých po tie zložité rozdelené do niekoľkých fáz. Tie Smart memo zvládne sám rovnako ako starší DruckTest memo

Meranie tlaku kazia zmeny teplôt, a tak je Smart memo vybavený konektorom na pripojenie snímača teploty, vďaka ktorému je možné zmeny teplôt kompenzovať.

Ide o nový prístroj, ktorý ctí aktuálnu smart dobu. Nechýba dotykový displej, Bluetooth na prepojenie so smart zariadeniami alebo s tlačiarňou v teréne, záznam GPS súradníc meraného miesta alebo okamžité odosielanie dát a protokolov cez LTE.

Podporuje tlakové skúšky potrubí podľa nemeckých noriem DVGW G 469 a W 400. Avšak do prístroja možno užívateľsky doprogramovať akékoľvek ďalšie normy.

To je zatiaľ všetko čo vieme. Ak vás nový Smart memo zaujíma, dajte nám o sebe vedieť. Keď sa nám nový prístroj dostane do rúk, prinesieme vám viac informácií.