Rozdávame radosť

Monika Pečarová|10. 5. 2017

S našimi zákazníkmi zámerne budujeme dlhodobé a priateľské vzťahy. To, že je o nich postarané po celý čas, kedy prístroj nakúpený u nás vlastnia, berieme ako štandard. Radi ale vymýšľame, čo urobiť navyše, pretože radosť zákazníka je aj našou radosťou.

Každého poteší niečo iné

Niekoho poteší, že sa na nás môže kedykoľvek obrátiť s prosbou o radu alebo pomoc, iného keď dostane odmenu za hádanku, kalendár na konci roka, niektorý z našich drobných propagačných predmetov alebo si vyberie odmenu v Klientskej zóne. Od tej doby, čo sme si zaobstarali firemný elektromobil, to máme jednoduchšie. Zážitok ničím nenahradíš. Niektorých našich zákazníkov sme Teslou zviezli - a všetkých to obrovsky nadchlo. Keď sme videli, akú veľkú radosť môžeme spôsobiť, rozhodli sme sa zapožičanie Tesly vložiť ako občasnú výhru do našich súťaží.

Zážitok poteší každého

Zatiaľ posledným "dočasným pánom Tesly" bol pán Ondřej Cimfl z Potštejna, ktorý ju vyhral za účasť na našom Dni otvorených dverí. Zapožičanie Tesly okomentoval ako "naj zážitok v živote". On i jeho rodina si užili výlety, pri ktorých najazdili úžasných takmer tisíc "šťastných" jarných kilometrov. Zo svojich ciest nám poslali aj foto-pozdravy. O pár z nich sa s ich súhlasom radi podelíme.


Ďalšie príspevky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

...udialo sa v Brne... Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem...

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024

Smart memo - Inovácia v tlakových skúškach kanalizácií

Neoddeliteľnou súčasťou pri stavbe kanalizácie je tlaková skúška potrubia. Smart memo je digitálny tlakomer od nemeckej spoločnosti Esders, ktorý vás tlakovou skúškou kanalizácií prevedie presne podľa normy STN...

Filip Ondráček | 21. 2. 2024