Pôdne mikrofóny spoločnosti Gutermann

Ing. Ladislav Veselý|17. 5. 2024

Švajčiarska firma Gutermann bola založená v roku 1948 pod názvom S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu ako prvý švajčiarsky výrobca detektorov netesností, lokátorov potrubia a ventilov. Od 80. rokov minulého storočia sa venuje vývoju a výrobe pôdnych mikrofónov, korelátorov a snímačov šumu a má v tomto odbore nejedno svetové prvenstvo. Ich pôdne mikrofóny sa vyznačujú jednoduchou obsluhou, vysokou citlivosťou a spoľahlivosťou.

 

AQUASCOPE 2

Ľahký, kompaktný dotykový mikrofón s čistým zosilnením zvuku.

AQUASCOPE 2 nerobí žiadne kompromisy v kvalite zhotovenia, ani v kvalite zvuku. Ak hľadáte jednoduché zariadenie s výnimočnou kvalitou zvuku, toto by mala byť vaša voľba.

 

AQUASCOPE 3

Digitálny pôdny mikrofón s vynikajúcim krištáľovo čistým zvukom a jednoduchou obsluhou. Má nízku hmotnosť a je vybavený bedrovým popruhom pre väčšie pohodlie operátora.

Digitálna analýza úniku zobrazuje skutočnú hladinu hluku bez vplyvu okolitých zvukov. Na uľahčenie merania je využívaný histogram a na porovnanie je k dispozícii posledných osem meraní.

 

AQUASCOPE 550

Tento digitálny akustický detektor únikov vody bol špeciálne vyvinutý tak, aby umožňoval nájdenie zložitých únikov, ktoré sú ťažko zistiteľné. Má väčšie zosilnenie pre detekciu tichých únikov, frekvenčné násobenie na zlepšenie zvuku netesností pri potrubí s veľkým priemerom a veľký displej zobrazujúci frekvenčné spektrum detekovaného zvuku.

 

EASYSCAN

EASYSCAN je lokátor únikov vody a korelátor v jednom. Inteligentný prístroj na hľadanie únikov vody typu "všetko v jednom", ktorý je dotykovým pôdnym mikrofónom a súčasne korelátorom v jednom produkte.

Ovládá se pomocí smartphonu nebo tabletu díky skvěle vypadající, velmi intuitivní a snadno použitelné aplikaci pro Android. S EASYSCAN dosahují vynikajících výsledků i úplní začátečníci. Velmi jednoduše a rychle změníte svůj EASYSCAN z korelační funkce na funkci poslechu. Do paměti můžete také nahrát všechna svá měření s příslušnou časovou stopou a polohou GPS.


Ďalšie príspevky

MTA PIPE-INSPECTOR®

Pokročilý monitoring stavu potrubia vrátane lokalizácie netesností. Rakúsky technologický guru, spoločnosť MTA, prináša na trh ďalšiu vychytávku. V podstate ide o plávajúce laboratórium poháňané batériou,...

Pepa Pospíšil | 9. 5. 2024

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

...udialo sa v Brne... Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem...

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024