Nový mikrofón DXmic

Pepa Pospíšil|5. 2. 2024

Testujeme nový mikrofón z dielní britských konštruktérov! Akustická sada DXmic prináša používateľovi maximálny komfort a istotu pri dohľadávaní únikov na vodovodných sieťach.

DXmic je vybavený širokou škálou funkcií, ktoré vám pomôžu jednoznačne určiť miesto úniku, napr. automatický výber najvhodnejšej frekvencie a frekvenčná analýza zvuku. DXmic dokáže zvuk aj nahrávať a následne analyzovať prostredníctvom mobilnej aplikácie.

 

Kľúčové funkcie:

- odstránenie okolitých šumov vďaka automatickému nastaveniu filtra,
- frekvenčná analýza zvuku,
- jednoduchá obsluha vďaka prehľadnému dotykovému displeju,
- nízka hmotnosť,
- ochrana sluchu,
- IP65,
- výdrž až 25 hodín na jedno nabitie.

 

DXmic poskytuje vynikajúcu kvalitu zvuku a vďaka svojej nízkej hmotnosti a odolnému spracovaniu je veľmi obľúbeným pomocníkom na presné dohľadávanie porúch na kovových i plastových vodovodoch.

Tento aj iné prístroje si od nás môžete bezplatne zapožičať a vyskúšať. Alebo si dohodnite predvedenie priamo u Vás na konkrétnej poruche, radi za vami prídeme.


Ďalšie príspevky

Pôdne mikrofóny spoločnosti Gutermann

Švajčiarska firma Gutermann bola založená v roku 1948 pod názvom S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu ako prvý švajčiarsky výrobca detektorov netesností, lokátorov potrubia a ventilov. Od 80. rokov minulého...

Ing. Ladislav Veselý | 17. 5. 2024

MTA PIPE-INSPECTOR®

Pokročilý monitoring stavu potrubia vrátane lokalizácie netesností. Rakúsky technologický guru, spoločnosť MTA, prináša na trh ďalšiu vychytávku. V podstate ide o plávajúce laboratórium poháňané batériou,...

Pepa Pospíšil | 9. 5. 2024