Pipetronics - výrobca robotov a príslušenstva na renováciu potrubia bez nutnosti výkopov

Michal Juráň|21. 11. 2023

Radeton vždy hľadá to najlepšie do terénu. Vieme, že kvalitných výrobcov je na trhu dostatok. Ale stačí iba kvalita?

 

Spoľahlivosť, servis a podpora alebo inovácia či "zlepšováky", to sú parametre, ktoré nás oslovia. Lenže ono to má jedno veľké ALE a tým je, že my nie sme koneční používatelia. Preto s nami vozíme skúsených expertov z terénu na výstavy po svete a nechávame si od nich poradiť. Výstavy ako IFAT alebo Ro-KA-TECH nám v tom pomáhajú.

Pipetronics je veľmi korektným partnerom, ktorý rieši všetko, čo používateľ plánuje opravovať a zároveň ukazuje možnosti. Čo je ale najdôležitejšie, počúvajú potreby používateľov a vyvíjajú svoje stroje tak, aby boli čo najväčšími pomocníkmi v teréne.

Pipetronics dlhodobo dodáva pojazdové renovačné roboty.

 

Poslednou novinkou je tlačná elektrická fréza (eCutter 10/30 lateral), ktorá vie vďaka pridaným vodným tryskám lepšie zájsť do potrubia, ale hlavne vie zatočiť vďaka regulácii trysiek.

 

Pre transport na horšie dostupné miesta je fréza demontovateľná na tri časti.

 

Ak sa chcete o prístrojoch Pipetronics a ich možnostiach dozvedieť viac, ozvite sa nám a radi Vám poradíme.

Ing. Peter Maňko - 0911 912 506 - manko@radeton.sk


Ďalšie príspevky

Pôdne mikrofóny spoločnosti Gutermann

Švajčiarska firma Gutermann bola založená v roku 1948 pod názvom S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu ako prvý švajčiarsky výrobca detektorov netesností, lokátorov potrubia a ventilov. Od 80. rokov minulého...

Ing. Ladislav Veselý | 17. 5. 2024

MTA PIPE-INSPECTOR®

Pokročilý monitoring stavu potrubia vrátane lokalizácie netesností. Rakúsky technologický guru, spoločnosť MTA, prináša na trh ďalšiu vychytávku. V podstate ide o plávajúce laboratórium poháňané batériou,...

Pepa Pospíšil | 9. 5. 2024