Dni otvorených kanalizácií - veľký záujem a spoločný úspech

Jakub Dirhan|13. 10. 2023

Veľký záujem, tak by sa dal zhrnúť náš pokus o prezentáciu technológií a nášho polygónu, ktorý sme rozdrvili hneď do dvoch dní.

Bolo nám cťou pre vás pripraviť hneď dvanásť stanovíšť, na ktorých sme vám mohli predstaviť technológie a postupy na správu kanalizácií:

  1. inšpekčné kamery, opičia dráha pre satelitné aj tlačné systémy,
  2. umelá inteligencia pre automatickú klasifikáciu chýb z kamerovej inšpekcie,
  3. kamerové inšpekcie šácht,
  4. bleskové vytvrdzovanie sanačných rukávov LED svetlom,
  5. robotické frézovanie veľkých aj malých dimenzií potrubia,
  6. lokálne opravy krátkymi vložkami,
  7. vysokotlakové čistenie,
  8. mechanické čistenie a frézovanie menších dimenzií potrubia,
  9. tlakové skúšky kanalizácie,
  10.  sklenené sanačné rukávy a UV lampy na vytvrdzovanie,
  11.  rukávy a živice na vložkovanie od rôznych výrobcov,
  12.  vyhľadávanie trasy potrubia pomocou sond a markerov.


Radi by sme veľmi poďakovali všetkým, ktorí nás v týchto dňoch prišli navštíviť a zaujímajú sa o novinky v odbore. Veľmi si to vážime. Urobili ste nám tým veľkú radosť a dali ste nám znova ten krásny pocit, že naša snaha nie je zbytočná. A nikdy nás srdiečko nehreje tak veľmi, ako keď sme obklopení našimi priateľmi, ako to bolo teraz, počas týchto dvoch dní.

Nechýbala ani zábava a dobré jedlo od talianskych majstrov.

Nič z toho by ale nebolo možné bez skutočného záujmu klientov a podpory našich partnerov. A to ako výrobcov a vývojárov, ktorí počas týchto dní ukázali svoje najlepšie kúsky, tak aj partnerov polygónu - ľudí, ktorým záujem o odbor a jeho podpora nie je ľahostajná a pomohli nám vytvoriť unikátne zázemie pre tréning, testovanie, súťaženie, hranie, vzdelávanie.

Vďaka nášmu polygónu tieto stanovištia pre tréning zostávajú k dispozícii našim klientom po celý rok. Tak by sme všetkých tých, ktorým to časovo nevyšlo, chceli pozvať do nášho brnenského sídla kedykoľvek, keď sa im to bude hodiť.

Polygón je naše spoločné dielo, naše spoločné dieťa. Toto všetko mu dáva zmysel v prítomnosti aj budúcnosti. Z celého srdca vám ďakujeme 💖.


Ďalšie príspevky

Pôdne mikrofóny spoločnosti Gutermann

Švajčiarska firma Gutermann bola založená v roku 1948 pod názvom S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu ako prvý švajčiarsky výrobca detektorov netesností, lokátorov potrubia a ventilov. Od 80. rokov minulého...

Ing. Ladislav Veselý | 17. 5. 2024

MTA PIPE-INSPECTOR®

Pokročilý monitoring stavu potrubia vrátane lokalizácie netesností. Rakúsky technologický guru, spoločnosť MTA, prináša na trh ďalšiu vychytávku. V podstate ide o plávajúce laboratórium poháňané batériou,...

Pepa Pospíšil | 9. 5. 2024