Enigma na Medzizávodnej súťaži VVS, a.s.

Ing. Ladislav Veselý|6. 9. 2023

Východoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s. už 16 rokov zisťuje, z ktorého jej závodu sú tí najzručnejší vodárenskí pracovníci. Tento rok organizoval Medzizávodnú súťaž zručnosti vodárenských pracovníkov závod Prešov. Akcia sa konala v utorok 05. 09. 2023 v Športovom areáli v Sabinove.

A Radeton nemohol chýbať! Veď predsa „naša“ mimosúťažná disciplína ENIGMA je už tradíciou. Sily si zmerali zástupcovia všetkých závodov VVS, a.s. Najlepšie sa darilo týmto trom:

  1. Vladimír Rondzík, závod Humenné
  2. Juraj Gdovin, závod Vranod nad Topľou
  3. Miroslav Jakubčo, závod Svidník

Srdečne GRATULUJEME! 

 

Najbližšie sa stretneme 12. – 14. 09. 2023 opäť na východe, na Celoslovenskej súťaži zručnosti vodárenských pracovníkov v Bardejovských Kúpeľoch a disciplína ENIGMA tam bude s nami.


Ďalšie príspevky

Pôdne mikrofóny spoločnosti Gutermann

Švajčiarska firma Gutermann bola založená v roku 1948 pod názvom S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu ako prvý švajčiarsky výrobca detektorov netesností, lokátorov potrubia a ventilov. Od 80. rokov minulého...

Ing. Ladislav Veselý | 17. 5. 2024

MTA PIPE-INSPECTOR®

Pokročilý monitoring stavu potrubia vrátane lokalizácie netesností. Rakúsky technologický guru, spoločnosť MTA, prináša na trh ďalšiu vychytávku. V podstate ide o plávajúce laboratórium poháňané batériou,...

Pepa Pospíšil | 9. 5. 2024