Školenia 2023 v plnom prúde

8. 6. 2023

Tesne pred letnými prázdninami si spoločne s vami užívame tradičné školenia v príjemnom prostredí Horského hotela REMATA***.

Od pondelka do stredy sme sa plne venovali trasovačom, od stredy do piatka pokračujú vodári.

Naše školenia sú zamerané hlavne na praktickú stránku veci tak, aby sa každý účastník skutočne zdokonalil v ovládaní prístrojov. O tom, že školenia sú interaktívne a že nesedíte iba ako žiaci v triede, svedčia fotky z terénu. Nepreberáme s vami totiž iba teóriu, ale najmä veci praktické.

Školenia sú zaujímavejšie a inšpiratívnejšie pre všetkých aj preto, že vy sami si navzájom odovzdávate skúsenosti a zdieľate konkrétne prípady z praxe.

 

A nenudí sa ani náš servisný technik, ktorý kontroluje stav vašich prístrojov. Vykonáva drobné opravy, aktualizuje softvér a pod.

 


Ďalšie príspevky

Pôdne mikrofóny spoločnosti Gutermann

Švajčiarska firma Gutermann bola založená v roku 1948 pod názvom S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu ako prvý švajčiarsky výrobca detektorov netesností, lokátorov potrubia a ventilov. Od 80. rokov minulého...

Ing. Ladislav Veselý | 17. 5. 2024

MTA PIPE-INSPECTOR®

Pokročilý monitoring stavu potrubia vrátane lokalizácie netesností. Rakúsky technologický guru, spoločnosť MTA, prináša na trh ďalšiu vychytávku. V podstate ide o plávajúce laboratórium poháňané batériou,...

Pepa Pospíšil | 9. 5. 2024