TRASUJEME PLASTOVÉ VODOVODY

Ing. Branislav Magdolen|21. 11. 2022

AQUA PL - LOKÁTOR PLASTOVÝCH POTRUBÍ BEZ SIGNALIZAČNÉHO VODIČA

Pre vodovody teraz prichádzame na trh s novinkou - lokátorom plastových potrubí bez signalizačného vodiča AQUA PL. Jedna sa o mladšieho bračeka dobre známeho lokátora plastových plynových potrubí (tiež bez signalizačného vodiča). A ako to už býva, je v mnohých ohľadoch šikovnejšie:
- predovšetkým jeho spôsob napojenia nevyžaduje priamy vstup do potrubia (u GasTrackeru je nutné demontovať plynomer)
- stačí ho osadiť na akúkoľvek armatúru v teréne a signál sa šíri cca 250m na každú stranu. Pri napojení na zavodnený hydrant je dosah trasovania až 600 m na každú stranu.
 
Systém teraz v praxi testujeme a uvítali by sme pokiaľ by tieto testy mohli prebehnúť spoločne s vami vo vašich vodárenských podmienkach.
 

Pokiaľ chcete aj vy lokátor vyskúšať, povedzte Braňovi:

Produktový manažér:

Ing. Branislav Magdolen
0918 374 498
magdolen@radeton.sk

Ďalšie príspevky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

...udialo sa v Brne... Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem...

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024

Smart memo - Inovácia v tlakových skúškach kanalizácií

Neoddeliteľnou súčasťou pri stavbe kanalizácie je tlaková skúška potrubia. Smart memo je digitálny tlakomer od nemeckej spoločnosti Esders, ktorý vás tlakovou skúškou kanalizácií prevedie presne podľa normy STN...

Filip Ondráček | 21. 2. 2024