TRASUJEME PLASTOVÉ VODOVODY

Ing. Branislav Magdolen|21. 11. 2022

AQUA PL - LOKÁTOR PLASTOVÝCH POTRUBÍ BEZ SIGNALIZAČNÉHO VODIČA

Pre vodovody teraz prichádzame na trh s novinkou - lokátorom plastových potrubí bez signalizačného vodiča AQUA PL. Jedna sa o mladšieho bračeka dobre známeho lokátora plastových plynových potrubí (tiež bez signalizačného vodiča). A ako to už býva, je v mnohých ohľadoch šikovnejšie:
- predovšetkým jeho spôsob napojenia nevyžaduje priamy vstup do potrubia (u GasTrackeru je nutné demontovať plynomer)
- stačí ho osadiť na akúkoľvek armatúru v teréne a signál sa šíri cca 250m na každú stranu. Pri napojení na zavodnený hydrant je dosah trasovania až 600 m na každú stranu.
 
Systém teraz v praxi testujeme a uvítali by sme pokiaľ by tieto testy mohli prebehnúť spoločne s vami vo vašich vodárenských podmienkach.
 

Pokiaľ chcete aj vy lokátor vyskúšať, povedzte Braňovi:

Produktový manažér:

Ing. Branislav Magdolen
0918 374 498
magdolen@radeton.sk

Ďalšie príspevky

Pôdne mikrofóny spoločnosti Gutermann

Švajčiarska firma Gutermann bola založená v roku 1948 pod názvom S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu ako prvý švajčiarsky výrobca detektorov netesností, lokátorov potrubia a ventilov. Od 80. rokov minulého...

Ing. Ladislav Veselý | 17. 5. 2024

MTA PIPE-INSPECTOR®

Pokročilý monitoring stavu potrubia vrátane lokalizácie netesností. Rakúsky technologický guru, spoločnosť MTA, prináša na trh ďalšiu vychytávku. V podstate ide o plávajúce laboratórium poháňané batériou,...

Pepa Pospíšil | 9. 5. 2024