Nová aplikácia od firmy Esders pre rýchlejšie výsledky meraní

Lukáš Zelenický|3. 12. 2021

Ďalší krok v našej plynárskej evolúcii?

 

Revolúciu v plynárenskom odbore sme vám hlásali už s príchodom prístroja OLLI, ktorý toho vie naozaj veľa a miesto ťahania mnohých prístrojov vám stačí vziať 1.

Teraz ale prichádza ďalšia senzácia na ceste evolúcie: Aplikácia, s ktorou môžete poslať výsledky merania zákazníkovi rovno z telefónu.

 

 

>>> Aplikácia dáva plynárčine nový rozmer. Môžete prehľadne, rýchlo, ale hlavne efektívne kompletovať výsledky nameraných hodnôt.

VYCHÁDZA Z POTRIEB ZÁKAZNÍKOV
Esders Connect je aplikácia od nemeckej spoločnosti Esders, pomocou ktorej dostanete hodnoty namerané v teréne do elektronickej podoby rýchlo a elegantne. Umožní vám tak odovzdať protokol s výsledkami hneď po skončení merania, či už po revízii priemyselných areálov, odvzdušnení plynovodu či detekcii úniku v objektoch. Tým vám odpadá vytváranie protokolov po práci a s tým spojené papierovanie alebo riziko zabudnutia. Namerané hodnoty jednoducho hneď pošlite a môžete to pustiť z hlavy.
Aplikácia funguje ako pre systém Android, tak aj pre iOS. V Radetone pracujeme aj na slovenskom preklade, aby práca s aplikáciou bola čo najpohodlnejšia. S aplikáciou je možné aktuálne prepojiť tri prístroje od spoločnosti Esders z radu HMG3 a to už spomínaný detektor OLLI a detektor GasTest delta3 a tlakomer smart memo.

 

 

IHNEĎ Z MOBILU ALEBO NESKÔR Z POČÍTAČA
S prístrojom pracujete tak, ako ste zvyknutí. Namerané hodnoty sa ukladajú do pamäte prístroja. Vo chvíli, keď chcete hodnoty odoslať, spustíte aplikáciu na vašom mobilnom telefóne alebo tablete a pomocou Bluetooth spárujete s prístrojom. Vyberiete, kam sa namerané hodnoty majú odoslať. Je možné zadať až 3 e-mailové adresy naraz. Meranie vyberáte z pamäte prístroja a po odoslaní vám na zadané e-mailové adresy príde PDF súbor s nameranými hodnotami. Súbor obsahuje dátum merania, počiatočný a koncový čas, výrobné číslo prístroja, a samozrejme graf, na ktorom je vidieť ako merané hodnoty v priebehu času rástli, poprípade klesali.
K protokolom sa dá dostať aj cez webový prehliadač, nie je potrebné inštalovať žiadny program. Odtiaľ si môžete súbory s nameranými hodnotami tiež stiahnuť a odoslať.

 

Zaujíma vás to? Viac vám o tom povie:

Lukáš Zelenický

0917 143 798

lukas.zelenicky@radeton.sk


Ďalšie príspevky

Pôdne mikrofóny spoločnosti Gutermann

Švajčiarska firma Gutermann bola založená v roku 1948 pod názvom S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu ako prvý švajčiarsky výrobca detektorov netesností, lokátorov potrubia a ventilov. Od 80. rokov minulého...

Ing. Ladislav Veselý | 17. 5. 2024

MTA PIPE-INSPECTOR®

Pokročilý monitoring stavu potrubia vrátane lokalizácie netesností. Rakúsky technologický guru, spoločnosť MTA, prináša na trh ďalšiu vychytávku. V podstate ide o plávajúce laboratórium poháňané batériou,...

Pepa Pospíšil | 9. 5. 2024