Nová aplikácia od firmy Esders pre rýchlejšie výsledky meraní

Lukáš Zelenický|3. 12. 2021

Ďalší krok v našej plynárskej evolúcii?

 

Revolúciu v plynárenskom odbore sme vám hlásali už s príchodom prístroja OLLI, ktorý toho vie naozaj veľa a miesto ťahania mnohých prístrojov vám stačí vziať 1.

Teraz ale prichádza ďalšia senzácia na ceste evolúcie: Aplikácia, s ktorou môžete poslať výsledky merania zákazníkovi rovno z telefónu.

 

 

>>> Aplikácia dáva plynárčine nový rozmer. Môžete prehľadne, rýchlo, ale hlavne efektívne kompletovať výsledky nameraných hodnôt.

VYCHÁDZA Z POTRIEB ZÁKAZNÍKOV
Esders Connect je aplikácia od nemeckej spoločnosti Esders, pomocou ktorej dostanete hodnoty namerané v teréne do elektronickej podoby rýchlo a elegantne. Umožní vám tak odovzdať protokol s výsledkami hneď po skončení merania, či už po revízii priemyselných areálov, odvzdušnení plynovodu či detekcii úniku v objektoch. Tým vám odpadá vytváranie protokolov po práci a s tým spojené papierovanie alebo riziko zabudnutia. Namerané hodnoty jednoducho hneď pošlite a môžete to pustiť z hlavy.
Aplikácia funguje ako pre systém Android, tak aj pre iOS. V Radetone pracujeme aj na slovenskom preklade, aby práca s aplikáciou bola čo najpohodlnejšia. S aplikáciou je možné aktuálne prepojiť tri prístroje od spoločnosti Esders z radu HMG3 a to už spomínaný detektor OLLI a detektor GasTest delta3 a tlakomer smart memo.

 

 

IHNEĎ Z MOBILU ALEBO NESKÔR Z POČÍTAČA
S prístrojom pracujete tak, ako ste zvyknutí. Namerané hodnoty sa ukladajú do pamäte prístroja. Vo chvíli, keď chcete hodnoty odoslať, spustíte aplikáciu na vašom mobilnom telefóne alebo tablete a pomocou Bluetooth spárujete s prístrojom. Vyberiete, kam sa namerané hodnoty majú odoslať. Je možné zadať až 3 e-mailové adresy naraz. Meranie vyberáte z pamäte prístroja a po odoslaní vám na zadané e-mailové adresy príde PDF súbor s nameranými hodnotami. Súbor obsahuje dátum merania, počiatočný a koncový čas, výrobné číslo prístroja, a samozrejme graf, na ktorom je vidieť ako merané hodnoty v priebehu času rástli, poprípade klesali.
K protokolom sa dá dostať aj cez webový prehliadač, nie je potrebné inštalovať žiadny program. Odtiaľ si môžete súbory s nameranými hodnotami tiež stiahnuť a odoslať.

 

Zaujíma vás to? Viac vám o tom povie:

Lukáš Zelenický

0917 143 798

lukas.zelenicky@radeton.sk


Ďalšie príspevky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

...udialo sa v Brne... Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem...

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024

Smart memo - Inovácia v tlakových skúškach kanalizácií

Neoddeliteľnou súčasťou pri stavbe kanalizácie je tlaková skúška potrubia. Smart memo je digitálny tlakomer od nemeckej spoločnosti Esders, ktorý vás tlakovou skúškou kanalizácií prevedie presne podľa normy STN...

Filip Ondráček | 21. 2. 2024