Najväčší tréningový polygón v Európe rastie v Brne

Jakub Dirhan|5. 9. 2022

Ku 30. narodeninám firmy sme si na seba uplietli bič.

ČO?

Pustili sme sa do monštruóznej stavby tréningového polygónu pre všetkých správcov inžinierskych sietí a ich dodávateľov. Brno je odjakživa mesto plné rarít :), či už v dobrom alebo zlom slova zmysle známych po celej republike. Náš polygón bude raritou aj v rámci Európy.

 

A PREČO SME TO UROBILI?

Tento záväzok k výročiu 30 rokov existencie našej firmy má byť predovšetkým odmenou pre našich klientov za dlhoročnú dôveru, ktorú nám prejavujú a ktorá nás napĺňa radosťou. Chceme, aby mohli na reálnych situáciách zvyšovať svoju kvalifikáciu, presnosť aj rýchlosť, ale tiež priniesť dobrý pocit z práce, elimináciou strachu z ťažkých situácií. Chceme, aby potenciál meracích prístrojov bol využívaný na maximum a aby sa našim klientom investície vracali čo najrýchlejšie.

 

ŤAŽKO NA CVIČISKU, ĽAHKO NA BOJISKU

Tréningové situácie, ktoré pre vás budujeme, sú z každého odboru. Môžete tak potrápiť naše prístroje a preveriť svoje schopnosti a znalosti. Tréningových situácií bude veľa - cez 100.

 

ĎAKUJEME, ŽE SA PODIELATE

Nedávno sme vás vyzvali, aby ste nám posielali ďalšie tipy na zložité situácie na vybudovanie a máme obrovskú radosť, s akým ohlasom sa táto výzva stretla. Okrem ďalších skvelých nápadov ste nám ponúkli aj pomoc vo forme dodávok materiálov, výrezov reálnych porúch, káblov aj potrubí. Veľmi si to vážime. Polygón bude naším spoločným dielom a bude nám pomáhať.

 

KEDY TO BUDE?

Dokončenie polygónu a jeho zázemia s výukovými miestnosťami i ubytovaním plánujeme na jar 2022 a veľmi sa tešíme, keď už si budete lámať hlavy na „chytákoch“, ktoré ste si sami na seba vymysleli.

 

VIRTUÁLNY ROZMER

Čerešničkou na torte bude plne digitálne spracovanie 3D modelu polygónu, takže pomocou rozšírenej reality a virtuálnych okuliarov bude možné skutočne „vidieť pod zem“ a danú situáciu si pozrieť na vlastné oči, aj keď bude zakopaná pod zemou.

Máte tiež nápad, čo by na polygóne nemalo chýbať? Napíšte nám ho na:

Jakub Dirhan

+420 608 733 337

dirhan@radeton.cz


Ďalšie príspevky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

...udialo sa v Brne... Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem...

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024

Smart memo - Inovácia v tlakových skúškach kanalizácií

Neoddeliteľnou súčasťou pri stavbe kanalizácie je tlaková skúška potrubia. Smart memo je digitálny tlakomer od nemeckej spoločnosti Esders, ktorý vás tlakovou skúškou kanalizácií prevedie presne podľa normy STN...

Filip Ondráček | 21. 2. 2024