Bezvýkopové opravy s Radetonom

Mgr. Marián Zelenický|2. 12. 2021

Tiež vás štvú rozkopané cesty a večné uzávierky? Viete, že je kopec možností, ako napríklad kanalizáciu opraviť bezvýkopovo?

Radeton spolupracuje s nemeckým výrobcom IST (I.S.T. Innovative Sewer Technologies GmbH), ktorý sa od roku 1998 špecializuje na riešenie technológií pre bezvýkopové opravy a renováciu kanalizácií. Vďaka dlhoročnému vlastnému vývoju už dokážu pokryť kompletné potreby koncových zákazníkov: vyčistenie, prípravu na opravu a zároveň ponúkajú aj všetko potrebné na následnú renováciu potrubia. Ich riešenie ponúkame na Slovensku i v Česku. Vieme predviesť aj poradiť.

>>> Keby sme mali jednoducho popísať ako funguje toto riešenie, tak v existujúcom poškodenom potrubí vytvoríme pomocou opravného rukávu nové potrubie.

UV NA RÝCHLEJŠIE VYTVRZDOVANIE
Firmy, ktoré sa touto technológiou opráv zaoberajú už dlhodobo a zatiaľ využívali na vytvrdenie opravného rukávu teplú vodu, s ktorou je práca zdĺhavá. Po novom prechádzajú na vytvrdzovanie pomocou UV svetla. So všetkým sa čoraz viac ponáhľa a preto je prechod na rýchlejší a pohodlnejší variant vytvrdenia pomocou UV svetla jasným krokom.

NA MALÉ I VEĽKÉ
Možnosti bezvýkopových opráv máme k dispozícii ako na krátke malé úseky poškodeného potrubia tak i na celé dlhé úseky veľkých priemerov. Stačí sa len s nami porozprávať o problémoch, ktoré chcete v teréne vyriešiť. Všetkým zákazníkom radi poskytujeme komplexné informácie a vždy prediskutujeme technickú náročnosť opráv.

ŽIADNA RAKETOVÁ VEDA
Čo si budeme hovoriť, kúpa strojov je len jedna časť, ďalšou je mať niekoho, kto bude stroje obsluhovať, čo je v dnešnej dobe častý limit, na ktorý so zákazníkmi narážame. Snáď vás upokojí, že technológia od IST je natoľko užívateľsky prívetivá, že na jej obsluhu nebudete potrebovať 3 raketových inžinierov, ale zvládne to aj bežný človek. :)

    

 

PÁR SITUÁCIÍ Z PRAXE

ČISTENIE
Na vyčistenie pred opravou je možné využiť buď frézovacie a čistiace stroje Picote (www. picote.cz), alebo na väčšie priemery čistiace a inštalačné roboty IST. Oba systémy vám radi pre porovnanie predvedieme.

MOŽNOSTI OPRÁV

  • - Použitie krátkej lokálnej opravnej vložky.
  • - Použitie vytvrdzovacieho LED svetla napr. v prípojkách.
  • - Použitie vytvrdzovacieho UV svetla v dlhších úsekoch.
  • - Alebo využitie stále najpoužívanejšej metódy vytvrdenia – teplej vody/pary.

Každá technológia má svoje pre a proti. My máme výhodu skúsenosti so všetkými a vieme ich aj predviesť v teréne. Všetky parametre s vami radi tiež telefonicky prediskutujeme.

 

 

Zaujíma vás to? Viac vám o tom povie:

Mgr. Marián Zelenický
0918 374 498
zelenicky@radeton.sk


Ďalšie príspevky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

...udialo sa v Brne... Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem...

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024

Smart memo - Inovácia v tlakových skúškach kanalizácií

Neoddeliteľnou súčasťou pri stavbe kanalizácie je tlaková skúška potrubia. Smart memo je digitálny tlakomer od nemeckej spoločnosti Esders, ktorý vás tlakovou skúškou kanalizácií prevedie presne podľa normy STN...

Filip Ondráček | 21. 2. 2024