Kúpeľňa už nevlhne alebo RDC mini v praxi

Lukáš Zelenický|8. 7. 2020

Inšpekčné kamery RDC ste si veľmi obľúbili, či už vo verzii Mini alebo Maxi. Ich využitie je naozaj široké, od potrubí, cez odtoky, kanalizácie, šachty, komíny, strojný a stavebný dozor až po také obyčajné miesta, akým je kúpeľňa.

Náš zákazník - pán Ľubomír Kucbeľ z StVPS, a.s. by o tom vedel rozprávať, keď popri svojej práci narazil na nasledujúcu kuriozitu:

Ako on sám povedal: "Ahojte, mini inšpekčná kamera od Vás je super vec ?. Pomohla v krásnej novo zrekonštruovanej kúpeľni, kde záhadne vlhla stena. Kamera nám ukázala prečo. Majstri navŕtali odpad od umývadla a zabili doň hmoždinku."

Zaujala vás táto kamera? Ozvite sa Lukášovi na tel. číslo 0917 143 798 alebo mailom na lukas.zelenicky@radeton.sk.


Ďalšie príspevky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

...udialo sa v Brne... Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem...

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024

Smart memo - Inovácia v tlakových skúškach kanalizácií

Neoddeliteľnou súčasťou pri stavbe kanalizácie je tlaková skúška potrubia. Smart memo je digitálny tlakomer od nemeckej spoločnosti Esders, ktorý vás tlakovou skúškou kanalizácií prevedie presne podľa normy STN...

Filip Ondráček | 21. 2. 2024