Kúpeľňa už nevlhne alebo RDC mini v praxi

Lukáš Zelenický|8. 7. 2020

Inšpekčné kamery RDC ste si veľmi obľúbili, či už vo verzii Mini alebo Maxi. Ich využitie je naozaj široké, od potrubí, cez odtoky, kanalizácie, šachty, komíny, strojný a stavebný dozor až po také obyčajné miesta, akým je kúpeľňa.

Náš zákazník - pán Ľubomír Kucbeľ z StVPS, a.s. by o tom vedel rozprávať, keď popri svojej práci narazil na nasledujúcu kuriozitu:

Ako on sám povedal: "Ahojte, mini inšpekčná kamera od Vás je super vec ?. Pomohla v krásnej novo zrekonštruovanej kúpeľni, kde záhadne vlhla stena. Kamera nám ukázala prečo. Majstri navŕtali odpad od umývadla a zabili doň hmoždinku."

Zaujala vás táto kamera? Ozvite sa Lukášovi na tel. číslo 0917 143 798 alebo mailom na lukas.zelenicky@radeton.sk.


Ďalšie príspevky

Pôdne mikrofóny spoločnosti Gutermann

Švajčiarska firma Gutermann bola založená v roku 1948 pod názvom S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu ako prvý švajčiarsky výrobca detektorov netesností, lokátorov potrubia a ventilov. Od 80. rokov minulého...

Ing. Ladislav Veselý | 17. 5. 2024

MTA PIPE-INSPECTOR®

Pokročilý monitoring stavu potrubia vrátane lokalizácie netesností. Rakúsky technologický guru, spoločnosť MTA, prináša na trh ďalšiu vychytávku. V podstate ide o plávajúce laboratórium poháňané batériou,...

Pepa Pospíšil | 9. 5. 2024