Revízie hydrantov jednoducho a profesionálne

Ing. Ladislav Veselý|13. 12. 2019

Hydranty určené na požiarne účely musia spĺňať určitý prietok a tlak, ktorý je prevádzkovateľ schopný v prípade požiaru garantovať.

Pomocou kombinovaného meradla TSI Flowpod 3000 alebo Langham Flowmeter možno súčasne merať prietok a tlak v hydrante, čo poskytuje užitočné informácie z terénu o podmienkach na vodovodnej sieti.

           

Prietokomer meria i celkové množstvo pretečenej vody, napr. na meranie množstva vody pri odkaľovaní vodovodnej siete, napúšťanie bazénov, cisterien atď. Všetky namerané hodnoty sa ukladajú do pamäte a pomocou obslužného softvéru možno tlačiť protokoly a grafy. Nie je nutné žiadne zložité nastavovanie prietokomeru, stačí nasadiť na hydrant a zapnúť. Novinkou je prietokomer Langham Flowmeter, ktorý vyniká vyššou presnosťou. 

Zaujali vás tieto produkty? Požiadajte o ich predvedenie!

Ing. Ladislav Veselý, 0905 587 965, vesely@radeton.sk


Ďalšie príspevky

Smart memo - Inovácia v tlakových skúškach kanalizácií

Neoddeliteľnou súčasťou pri stavbe kanalizácie je tlaková skúška potrubia. Smart memo je digitálny tlakomer od nemeckej spoločnosti Esders, ktorý vás tlakovou skúškou kanalizácií prevedie presne podľa normy STN...

Filip Ondráček | 21. 2. 2024

Testovanie zariadenia Zonescan NBIoT vo VVS Košice

Na konci minulého roka sme vykonali rozsiahle testovanie zariadenia Zonescan NBIoT vo VVS Košice. Nájdete tu nielen popis samotného testovania v dvoch lokalitách, ale aj vyhodnotenie a sprievodné fotografie spolu so...

Ing. Ladislav Veselý | 13. 2. 2024