Revízie hydrantov jednoducho a profesionálne

Ing. Ladislav Veselý|13. 12. 2019

Hydranty určené na požiarne účely musia spĺňať určitý prietok a tlak, ktorý je prevádzkovateľ schopný v prípade požiaru garantovať.

Pomocou kombinovaného meradla TSI Flowpod 3000 alebo Langham Flowmeter možno súčasne merať prietok a tlak v hydrante, čo poskytuje užitočné informácie z terénu o podmienkach na vodovodnej sieti.

           

Prietokomer meria i celkové množstvo pretečenej vody, napr. na meranie množstva vody pri odkaľovaní vodovodnej siete, napúšťanie bazénov, cisterien atď. Všetky namerané hodnoty sa ukladajú do pamäte a pomocou obslužného softvéru možno tlačiť protokoly a grafy. Nie je nutné žiadne zložité nastavovanie prietokomeru, stačí nasadiť na hydrant a zapnúť. Novinkou je prietokomer Langham Flowmeter, ktorý vyniká vyššou presnosťou. 

Zaujali vás tieto produkty? Požiadajte o ich predvedenie!

Ing. Ladislav Veselý, 0905 587 965, vesely@radeton.sk


Ďalšie príspevky

Pôdne mikrofóny spoločnosti Gutermann

Švajčiarska firma Gutermann bola založená v roku 1948 pod názvom S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu ako prvý švajčiarsky výrobca detektorov netesností, lokátorov potrubia a ventilov. Od 80. rokov minulého...

Ing. Ladislav Veselý | 17. 5. 2024

MTA PIPE-INSPECTOR®

Pokročilý monitoring stavu potrubia vrátane lokalizácie netesností. Rakúsky technologický guru, spoločnosť MTA, prináša na trh ďalšiu vychytávku. V podstate ide o plávajúce laboratórium poháňané batériou,...

Pepa Pospíšil | 9. 5. 2024