Najvyššie rady lokátorov Radiodetection po novom aj s funkciou vyhľadávania markerov

Ing. Peter Maňko|11. 12. 2019

S rastúcou intenzitou používania markerov a to nielen v SR, rastie aj dopyt po kvalitných prístrojoch, ktoré tieto markery vedia vyhľadávať.

V prípade, že lokalizujete markery len výnimočne, rozhodne sa oplatí obstaranie jednoúčelového lokátora markerov - napríklad EML100.

Ak je u vás však hľadanie markerov na dennom poriadku spolu s klasickým líniovým trasovaním, potom neváhajte dať dôveru novým modelom Radiodetection RD7100MRx alebo RD8100MRx. Dostanete do rúk takého nóbl profesionála, že so zapnutým režimom „hasičov“ budete trasovať s takou istotou, rýchlosťou a ľahkosťou, že budete mať pocit, že sa nad terénom vznášate.

 

Potrebujete poradiť? Ozvite sa:

Bc. Peter Maňko, 0911 912 506, manko@radeton.sk


Ďalšie príspevky

Pôdne mikrofóny spoločnosti Gutermann

Švajčiarska firma Gutermann bola založená v roku 1948 pod názvom S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu ako prvý švajčiarsky výrobca detektorov netesností, lokátorov potrubia a ventilov. Od 80. rokov minulého...

Ing. Ladislav Veselý | 17. 5. 2024

MTA PIPE-INSPECTOR®

Pokročilý monitoring stavu potrubia vrátane lokalizácie netesností. Rakúsky technologický guru, spoločnosť MTA, prináša na trh ďalšiu vychytávku. V podstate ide o plávajúce laboratórium poháňané batériou,...

Pepa Pospíšil | 9. 5. 2024