Náhľadová kamera QuickView - kamarátka do šachty

Lukáš Zelenický|17. 4. 2020

Šachtová náhľadová kamera QuickView pomáha v ďalšom odvetví! Firma PATOK, ktorá sa okrem iného zaoberá aj čistením potrubí, našla využitie náhľadovej kamery QuickView pri rýchlych náhľadoch na mieru znečistenia kanalizácie.

Ak ste niekedy zostavovali ponuku na čistenie potrubia bez toho aby ste vedeli, ako veľmi je zanesené, viete, že cenu musíte "streliť" tak nejak od boku. Náhľad do potrubia pred zákazkou by sa hodil, avšak prieskum potrubia klasickými tlačnými alebo pojazdnými kamerami je zdĺhavý, špinavý a v zanesených kanalizáciach vlastne nemožný. Pritom sa stačí do kanalizácie len pozrieť. A to je presne disciplína pre šachtovú náhľadovú kameru QuickView. Vďaka nej firma PATOK vopred vie, do čoho ide, a je schopná zákazníkovi zostaviť ponuku na vyčistenie potrubia oveľa presnejšie.  

   

S kamerou QuickView dokáže firma PATOK ponúknuť proste niečo navyše, čo tiež veľmi trefne oznamuje vo svojom prezentačnom letáku sloganom "Keď dvaja robia to isté, nie je to to isté". Myslíme si, že lepší obrázok ilustrujúci zmysel náhľadovej kamery QuickView snáď neexistuje.

Ďakujeme firme PATOK za poskytnutie letáku a prajeme jej veľa pohodových zákazníkov, ktorí si budú vážiť spoluprácu s týmto expertom v odbore. 


Ďalšie príspevky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

...udialo sa v Brne... Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem...

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024

Smart memo - Inovácia v tlakových skúškach kanalizácií

Neoddeliteľnou súčasťou pri stavbe kanalizácie je tlaková skúška potrubia. Smart memo je digitálny tlakomer od nemeckej spoločnosti Esders, ktorý vás tlakovou skúškou kanalizácií prevedie presne podľa normy STN...

Filip Ondráček | 21. 2. 2024