Navštívili sme spoločnosť DANCUTTER

Jakub Ulbrich|15. 2. 2023

Dancutter - popredný výrobca tlačných fréz na sanáciu potrubia

Začiatkom februára sme spoločne s našimi zákazníkmi navštívili spoločnosť Dancutter v Dánsku - popredného výrobcu tlačných fréz na sanáciu potrubia. Mohli sme tak vidieť priamo v praxi najnovšie prístroje, z ktorých nás zaujali inovatívne robotické rezačky. Priblížili sme tak našim zákazníkom túto technológiu, prístroje videli priamo v akcii a mohli si všetko vyskúšať a ohmatať. A to je neoceniteľná skúsenosť.

Do Česka a Slovenska dovážame frézy Mini Bike, Super Flex a Maxi Flex na frézovanie v potrubí od DN50 do DN400 vo vzdialenostiach až do 75 m. Typickými aplikáciami sú odstránenie vniknutých predmetov, skrátenie vsadených prípojok, odstránenie betónu alebo otvorenie zaslepených prípojok v sanačnom rukáve.

Pozreli sme si zázemie firmy, prebrali detaily o mašinách, absolvovali servisné školenia a nasali ich firemnú filozofiu postavenú na rodinných princípoch. Sme pripravení povedať vám o frézach viac a predviesť ich v teréne, ale taktiež poskytnúť vám technickú podporu a plnohodnotné servisné zázemie.

Pokiaľ vás technológia bezvýkopových opráv potrubia zaujíma, napíšte si o viac informácií Jankovi (mokry@radeton.sk) a pozrite sa na náš web, kde nájdete viac.


Ďalšie príspevky

Minulý týden na AMPERu a na Polygonu Radetonu

...udialo sa v Brne... Minulý týden byl pro nás v Radetonu opravdu nezapomenutelný 🌟. Na veletrhu Amper jsme představili revoluční brýle VGIS a zájem o ně byl ohromující. Chvílemi se před naším stánkem...

Anna Rožňovcová | 26. 3. 2024

Smart memo - Inovácia v tlakových skúškach kanalizácií

Neoddeliteľnou súčasťou pri stavbe kanalizácie je tlaková skúška potrubia. Smart memo je digitálny tlakomer od nemeckej spoločnosti Esders, ktorý vás tlakovou skúškou kanalizácií prevedie presne podľa normy STN...

Filip Ondráček | 21. 2. 2024