Navštívili sme spoločnosť DANCUTTER

Jakub Ulbrich|15. 2. 2023

Dancutter - popredný výrobca tlačných fréz na sanáciu potrubia

Začiatkom februára sme spoločne s našimi zákazníkmi navštívili spoločnosť Dancutter v Dánsku - popredného výrobcu tlačných fréz na sanáciu potrubia. Mohli sme tak vidieť priamo v praxi najnovšie prístroje, z ktorých nás zaujali inovatívne robotické rezačky. Priblížili sme tak našim zákazníkom túto technológiu, prístroje videli priamo v akcii a mohli si všetko vyskúšať a ohmatať. A to je neoceniteľná skúsenosť.

Do Česka a Slovenska dovážame frézy Mini Bike, Super Flex a Maxi Flex na frézovanie v potrubí od DN50 do DN400 vo vzdialenostiach až do 75 m. Typickými aplikáciami sú odstránenie vniknutých predmetov, skrátenie vsadených prípojok, odstránenie betónu alebo otvorenie zaslepených prípojok v sanačnom rukáve.

Pozreli sme si zázemie firmy, prebrali detaily o mašinách, absolvovali servisné školenia a nasali ich firemnú filozofiu postavenú na rodinných princípoch. Sme pripravení povedať vám o frézach viac a predviesť ich v teréne, ale taktiež poskytnúť vám technickú podporu a plnohodnotné servisné zázemie.

Pokiaľ vás technológia bezvýkopových opráv potrubia zaujíma, napíšte si o viac informácií Jankovi (mokry@radeton.sk) a pozrite sa na náš web, kde nájdete viac.


Ďalšie príspevky

Pôdne mikrofóny spoločnosti Gutermann

Švajčiarska firma Gutermann bola založená v roku 1948 pod názvom S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu ako prvý švajčiarsky výrobca detektorov netesností, lokátorov potrubia a ventilov. Od 80. rokov minulého...

Ing. Ladislav Veselý | 17. 5. 2024

MTA PIPE-INSPECTOR®

Pokročilý monitoring stavu potrubia vrátane lokalizácie netesností. Rakúsky technologický guru, spoločnosť MTA, prináša na trh ďalšiu vychytávku. V podstate ide o plávajúce laboratórium poháňané batériou,...

Pepa Pospíšil | 9. 5. 2024