OPGAL EYECGAS® 2.0 - kamera pre optické zobrazenie únikov

27. 10. 2023

Radeton sa v strednej a východnej Európe stal autorizovaným distribútorom inovatívnych technológií na vizualizáciu unikajúcich plynov z dielne izraelskej spoločnosti Opgal.

Opgal je svetovým lídrom vo vývoji a výrobe termokamier a komplexných elektrooptických systémov pre priemyselnú a lekársku oblasť. S viac ako 40 rokmi overených skúseností v teréne sú ich riešenia pre optické zobrazovanie plynov (OGI), presná termografia a kvantifikačné riešenia v kombinácii s vyhradeným hardvérom, prelomovými algoritmami a jedinečnými softvérovými riešeniami svetovo preslávené.

Sme naozaj hrdí, že sme sa stali iba tretím distribútorom tejto spoločnosti v Európe a splnili náročné kritériá, ktoré si spoločnosť Opgal na svojich distribútorov kladie.

Prenosná kamera EyeCGas 2.0 je stvorená pre plošnú kontrolu nadzemných potrubných vedení, regulátorových či odovzdávacích staníc. S novým softvérom umožňuje kvantifikáciu únikov a má certifikáciu do výbušného prostredia. Kamera ukladá aj záznam z merania, navyše sa dá obraz v reálnom čase streamovať. EyeCGas 2.0 deteguje metán a CO2 a ďalšie 400 VOC - prchavých organických polutantov.

Prvú kameru EyeCGas 2.0 sme si už zaobstarali a radi vám ju predvedieme v praxi na vašej potrubnej sieti.


Ďalšie príspevky

Pôdne mikrofóny spoločnosti Gutermann

Švajčiarska firma Gutermann bola založená v roku 1948 pod názvom S. Gutermann Elektronische Apparate v Zürichu ako prvý švajčiarsky výrobca detektorov netesností, lokátorov potrubia a ventilov. Od 80. rokov minulého...

Ing. Ladislav Veselý | 17. 5. 2024

MTA PIPE-INSPECTOR®

Pokročilý monitoring stavu potrubia vrátane lokalizácie netesností. Rakúsky technologický guru, spoločnosť MTA, prináša na trh ďalšiu vychytávku. V podstate ide o plávajúce laboratórium poháňané batériou,...

Pepa Pospíšil | 9. 5. 2024